Do plzeňské zoo se můžete vydat i na Štědrý den

22.12.2017 17:28

Zoologická a botanická zahrada města Plzně má v letošním roce otevřeno i na Štědrý den a přichystala pro návštěvníky speciální program. S výjimkou medvědů, kteří se už uložili k zimnímu spánku, jsou všechna zvířata k vidění ve výbězích nebo ve vnitřních expozicích.

Do plzeňské zoo se můžete vydat i na Štědrý den
Foto: Zoo Plzeň
Popisek: Zoo Plzeň

Mezi desátou a třináctou hodinou na Štědrý den se mohou děti vydat na vánoční naučnou stezku od hlavní pokladny k Tropickému pavilonu, kde si zahrají o ceny a vyzkouší si chytání zlaté rybky v kádi. Kdo ji vyloví, získá originální ceny.

Ve 12 hodin se mohou návštěvníci těšit na nadělování dárků lidoopům v Tropickém pavilonu. Tento den mohou přinést návštěvníci pamlsky do jesliček pro zvířátka, nejraději mají ovoce, zeleninu, jižní plody, ořechy, piškoty, ale také suché pečivo. Vánoční čas v zoo symbolizují tři ozdobené stromy a osvětlená cesta k vyřezávanému betlému na statek Lüftnerka.

Sváteční program přichystala zoo i na Silvestra. Je připravena silvestrovská naučná stezka o ceny, chytání zlaté rybky a kolem 13. hodiny přivítá primátor města Plzně Martin Zrzavecký posledního návštěvníka zdejší zahrady v letošním roce.

Kdo navštíví zoologickou zahradu 1. ledna, získá ke vstupence bonus opravňující k jednomu dalšímu vstupu do zahrady se slevou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

16:46 ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

Společnost Elektrárna Dukovany II (EDU II), stoprocentní dceřiná společnost ČEZ, obdržela doplněné n…