Dodávka automobilů pro Policii ČR jako vyvrcholení působení značky Hyundai v České republice

18.07.2017 9:33

Společnost Hyundai od doby svého vstupu na český automobilový trh v roce 1992 dosáhla mnoha úspěchů jak na tuzemském, tak i na celosvětovém poli výroby a prodeje automobilů. Do produkce automobilů své značky v České republice investovala již více než 1,5 miliardy EUR (39 miliard Kč) a během uplynulých let se dostala do pozice šestého největšího plátce daní v České republice. Kromě toho Hyundai v České republice zaměstnává téměř 4.000 lidí a poskytuje práci též dalším více než 7.000 zaměstnancům u svých lokálních dodavatelů.

Dodávka automobilů pro Policii ČR jako vyvrcholení působení značky Hyundai v České republice
Foto: red
Popisek: Hyundai

Společnost Hyundai Českou republiku od počátku vnímala jako významného hráče v oblasti automobilového průmyslu s dlouholetou historií výroby automobilů, s vysoce kvalifikovanými pracovníky a vhodným napojením na evropské trhy. „Jsme velice rádi, že se naše předpoklady potvrzují a díky práci našich vysoce kvalifikovaných zaměstnanců dosahujeme takové kvality automobilů, která nám dlouhodobě napomáhá v jejich umístění na předních příčkách spotřebitelských i odborných žebříčků kvality vozů“ říká Marek Trešl, Product & Consumer Insight Manager společnosti Hyundai Motor Czech s.r.o.

Automobilový závod v Nošovicích získal Národní cenu kvality v nejvyšší kategorii „Excellence“ (2011, 2014), Hyundai je dlouhodobě společností roku v oblasti automobilového průmyslu vyhlašovanou Svazem automobilového průmyslu ČR (2011 až 2016) a je rovněž držitelem ocenění zaměstnavatel roku v České republice (2014, 2015, 2017), které získalo v prestižní soutěži „SODEXHO Zaměstnavatel roku“. Všech úspěchů značka Hyundai dosáhla kvalitním a technologicky inovativním designem, výrobou a kvalitou dosahovanou našimi českými zaměstnanci. I díky výše uvedenému je společnost Hyundai v první desítce plátců daní v České republice a významně přispívá k rozvoji české ekonomiky. Nyní díky vítězství v tendru na dodávku automobilů pro Policii České republiky má společnost Hyundai unikátní příležitost podílet se na zajištění bezpečnosti občanů České republiky.

Společnost Hyundai podala v tendru na dodávku policejních vozů nejvýhodnější nabídku a v první polovině tohoto roku uzavřela s Ministerstvem vnitra smlouvu na dodávku policejních vozů. Celkem má být Policii České republiky dodáno více jak 800 automobilů Hyundai Tucson v policejním provedení. Díky nákupu vozů Hyundai Tucson může Policie České republiky ušetřit několik desítek milionů korun vybraných od daňových poplatníků, než kdyby vozy kupovala od jiných účastníků tendru.

„Je nám ctí, že jedním z našich zákazníků je i Policie České republiky a těšíme se na vzájemnou spolupráci, která je navíc ve prospěch daňových poplatníků. Věříme přitom, že naše vozy budou spolehlivou a nepostradatelnou oporou Policie České republiky dlouhá léta a přispějí k bezpečnosti a veřejnému pořádku, jako přispívají ke spokojenosti našich dalších zákazníků,“ dodává Vladimír Vošický, Managing Director společnosti Hyundai Motor Czech s.r.o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…