Dominika Gottová: Tatínkovu knihu dokončilo několik autorů, kvůli své nemoci ji sám dopsat nestihl

02.07.2021 12:03

Nejstarší dcera Karla Gotta okomentovala z Finska chystané vydání autobiografie jejího otce Má cesta za štěstím. Dominika Gottová a vydavatel její knihy považují za zarážející, že vdova po zpěvákovi Ivana nemluví v rámci kampaně před vydáním díla o několika spoluautorech knihy, kteří ji za zpěváka po jeho smrti z větší části dopsali a následně dokončili.

Dominika Gottová: Tatínkovu knihu dokončilo několik autorů, kvůli své nemoci ji sám dopsat nestihl
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Dominika Gottová

"Jsem ráda, že v červenci spatří světlo světa autobiografie mého tatínka, pana Karla Gotta. Na knize pracoval v posledních měsících svého života, ale vím přímo od členů mé rodiny, že knihu, ve které rekapituluje svůj život, nestihl dopsat. Vzhledem k jeho podlomenému zdraví to ani nebylo možné. Proč tedy manželka mého otce, paní Ivana Gottová, o dalších autorech nemluví a veřejně říká, že – cituji: Knihu dokončil ještě za svého života?

Už v naší knize Poslední roky s Karlem je napsáno, že jedním z těch, kdo za tatínka knihu dopisoval, je např. textař Jan Krůta. Jak jsem se později dozvěděla, nebyl sám, kdo se na dokončení knihy podílel.

Vím, že mému tatínkovi na knize velmi záleželo a intenzivně se její přípravě věnoval. Jeho pozemská pouť ale skončila uprostřed prací na tomto díle. Pevně věřím, že je dokončeno profesionálně a že by byl otec na celý tým velmi hrdý."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Výroční zpráva už pouze online, symbolem té letošní je píšťalka

16:08 České dráhy: Výroční zpráva už pouze online, symbolem té letošní je píšťalka

Výroční zpráva Skupiny ČD v tištěné podobě je od letošního roku minulostí. České dráhy zveřejňují ho…