Duel Jaromíra Soukupa speciál dosahuje vyššího průměrného podílu sledovanosti než Předvolební debaty z produkce ČT

11.10.2017 14:01

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských televizních stanic TV Barrandov slaví další úspěch. Předvolební speciál Duel Jaromíra Soukupa, který patří do její vlastní tvorby, válcuje Předvolební debaty České televize. Svědčí o tom průměrný podíl sledovanosti, který je v případě barrandovských politických debat téměř jednou tak velký.

Duel Jaromíra Soukupa speciál dosahuje vyššího průměrného podílu sledovanosti než Předvolební debaty z produkce ČT
Foto: TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup

V úterý 10. října odvysílala televize Barrandov politickodiskusní pořad s generálním ředitelem TV Barrandov a předsedou představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromírem Soukupem, jenž přivítal sedm zástupců největších politických stran, ministryni pro místní rozvoj Karlu Šlechtovou, která bude reprezentovat politické hnutí ANO 2011, ministra vnitra Milana Chovance, pověřeného předsedu ČSSD, poslance Ivana Gabala za KDU-ČSL, Vojtěcha Filipa, předsedu KSČM, bývalého ministra zdravotnictví Leoše Hegera z TOP 09, Jana Skopečka z ODS a Tomia Okamuru, předsedu sdružení Svoboda a přímá demokracie.

Exkluzivní živý přenos a výběr hostů měly vliv i na sledovanost. Včerejší díl pořadu Duel Jaromíra Soukupa speciál dosáhl prozatím nejlepšího výsledku od začátku vysílání a zařadil se mezi nejsledovanější formáty dne. Premiérový díl sledovalo v průměru 176 tisíc diváků při podílu 6,6 procenta. Sledovanost se v druhé části pořadu dokonce vyšplhala až na úroveň 258 tisíc diváků. Alespoň tři minuty v kuse vysílání vidělo 441 tisíc diváků. Pro srovnání průměrný podíl sledovanosti všech dílů Duelu Jaromíra Soukupa speciál dosahuje hodnoty 5,4 procenta, zatímco Předvolební debaty na ČT24 si připisují podíl pouze 2,9 procenta.

„Stále zvyšující se počet diváků, kteří sledují Duel Jaromíra Soukupa speciál, jenom dokazuje sílu stanice TV Barrandov. Jsem velmi potěšen, že je to právě naše skupina, která v těchto chvílích, kdy se rozhoduje o budoucnosti a celkovém směřování České republiky, poskytuje našim občanům opravdu nezávislé zpravodajství a politickou debatu bez jakékoli cenzury,“ uvedl Jaromír Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

10:17 Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

Příprava výstavby obnovitelných zdrojů energie ve vybraných lokalitách by v Česku neměla trvat déle …