EMC představuje nejvýkonnější distribuci platformy Hadoop na světě

11.02.2013 11:50

Společnost EMC® dnes oznámila novou distribuci platformy Apache Hadoop: Pivotal HD.

EMC představuje nejvýkonnější distribuci platformy Hadoop na světě
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Pivotal HD vyniká z hlediska nativní integrace špičkového databázového řešení EMC Greenplum® MPP (Massively Parallel Processing) s platformou Apache Hadoop – nákladově nejefektivnější a nejflexibilnější open source platformou pro Big Data, která kdy byla vyvinuta. Nová technologie HAWQ™ vyvinutá společností EMC Greenplum přináší pro platformu Hadoop 10 let výzkumu a vývoje v oblasti správy velkých objemů dat a v porovnání s existujícími službami typu SQL nabízí více než 100násobné zvýšení výkonu  na platformě Hadoop. Pivotal HD je tak díky tomu nejvýkonnější distribucí platformy Hadoop v oboru.

Pivotal HD zjednodušuje používání platformy Hadoop, čímž rozšiřuje potenciál a produktivitu platformy a umožňuje zákazníkům využívat výhod nákladově nejefektivnější a nejflexibilnější platformy pro zpracování dat, která kdy byla vyvinuta. Řešení Pivotal HD společně s technologií HAWQ nabízí: skutečné SQL zpracování dotazů, bezprecedentní výkon dotazů a spolehlivou podporu provozních činností.

Očekává se, že řešení Pivotal HD bude dostupné od konce prvního čtvrtletí tohoto roku, a to buď jako výhradně softwarové řešení, nebo jako řešení na bázi zařízení, za kterými stojí infrastruktura globální nepřetržité podpory společnosti EMC.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Letiště Praha podepsalo smlouvu na projekční práce pro rozšíření terminálových kapacit

19:20 Letiště Praha podepsalo smlouvu na projekční práce pro rozšíření terminálových kapacit

Letiště Praha podepsalo smlouvu, která přibližuje realizační plány dalšího rozvoje. Dokument se týká…