ERÚ: Návrh změn Pravidel provozování přenosové soustavy

04.01.2018 9:10

Návrh změn Pravidel provozování přenosové soustavy předaný společností ČEPS, a. s. na základě § 97a energetického zákona Energetickému regulačnímu úřadu ke schválení.

ERÚ: Návrh změn Pravidel provozování přenosové soustavy
Foto: ERÚ
Popisek: ERÚ

Připomínky je možné podat oprávněnou osobou do dne 26. 1. 2018 v souladu s § 37 odst. 4 správního řádu, takto:

  • Písemně

  • Ústně do protokolu

  • V elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem: podatelna@eru.cz

  • Datovou zprávou do datové schránky úřadu: ID eeuaau7

Podání učiněné v jiné formě (například faxem, elektronicky bez uznávaného elektronického podpisu) je nutno do 5 dnů potvrdit jedním ze způsobů uvedených shora.

Společnost ČEPS, a.s. žádá v textu Pravidel o schválení pouze těch změn, které jsou barevně vyznačeny (ostatní text tedy není předmětem schvalovacího řízení). Energetický regulační úřad proto akcentuje, že na připomínky směřující mimo text dotčený změnami nebude brán zřetel.

Podle ustanovení § 97a odst. 7 energetického zákona platí, že připomínky s jejich odůvodněním může u Energetického regulačního úřadu uplatnit každý, jehož oprávněné zájmy mohou být dotčeny. Připomínkami, které se návrhu Řádu netýkají, připomínkami, které uplatní osoba, jejíž oprávněné zájmy nemohou být schválením řádu dotčeny, připomínkami uplatněnými po lhůtě, nebo připomínkami podanými jiným způsobem než je výše uvedeno, se Energetický regulační úřad nezabývá.

Jakoukoliv připomínku ke zveřejněnému Řádu je nutno uplatnit tak, aby byl jednoznačně uveden článek, resp. bod, k němuž je připomínka vznášena a byl zároveň uveden text rozporované části Řádu. Připomínka musí být detailně odůvodněna a je-li to možné, je součástí připomínky návrh nového znění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…