Erotické dusno u farmářů na Primě

04.02.2014 19:05

Farmáři už zvolili ty ze svých nápadnic a nápadníků, se kterými se chtějí poznat blíž – ale ne všichni z nich pojedou na farmu. Kdo tedy dostane v tomto dílu seznamovací show Farmář hledá ženu slunečnici a se svým farmářem se rozloučí?

Erotické dusno u farmářů na Primě
Foto: iprima.cz
Popisek: Loga TV Prima

Budou přeskakovat jiskry i při dalším setkání? Rozhoří se tak, že zažehnou oheň, nebo je naopak udusí nedostatek energie? Nenechte si ujít další díl show Farmář hledá ženu s moderátorkou Laďkou Něrgešovou v pátek 7. 2. od 20.15 hod. na Primě!

Farmář Jiří je tanečník, a tak vyzve své dámy na taneční parket. Překvapivě dá slunečnici té, které to s ním podle ostatních slušelo nejvíc. Proč se tak rozhodne? Dámy budou mírně užaslé, nicméně u Jiřího nelze pochybovat o tom, že ví, co dělá. Velké překvapení čeká také na Josefa na zámku v Litomyšli – ze čtyř dam se dostaví pouze dvě! Že by je při poslední schůzce Josef příliš neoslnil? Libušce se ale líbí, a zdá se, že ona jemu také. Kataríně jde spíš o televizní kamery, nicméně pozvání na farmu patří i jí. Přímo erotické dusno zavládne ve vířivce, v níž bude Petr masírovat své vyvolené a ony zase jeho. Prohlásí, že být takhle se čtyřmi ženami se mu už asi nikdy v životě nestane. A i Petr se rozloučí s dívkou, kterou by tipoval málokdo. Zuzana se nechá hostit svými nápadníky na zámecké zahradě, budou pro ni připravovat grilování a jeden z nich se přizná k tajemství, které doposud tajil. Rozhodne to u Zuzany a dá mu sbohem? Pavlova slunečnice jde po nepříliš příjemném rozhovoru s jednou z panenek v zámeckém pivovaru k té, která se mu zjevně líbí nejméně. Čím se jí ale Pavel dotkne a proč se nakonec rozpláče?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj nabízí pomoc uchazečům, kteří se nedostali na žádnou ze zvolených škol

7:02 Královéhradecký kraj nabízí pomoc uchazečům, kteří se nedostali na žádnou ze zvolených škol

Stejně jako ve zbytku republiky se i v Královéhradeckém kraji dnes uchazeči dozvěděli výsledky své p…