Evropou na kole pro dobrou věc

02.10.2014 18:31

Pokud se někdo vydá na kole na služební cestu přes půl Evropy, je to neobvyklé. Ještě neobvyklejší je, když se takových nadšenců sejde několik desítek. Jestliže se jim navíc podaří dát celé věci charitativní podtext, je to důvod k pochvale.

Evropou na kole pro dobrou věc
Foto: Herbalife
Popisek: Dobročinné cyklovýpravy se zúčastnily desítky lidí.

Členové společnosti Herbalife podnikli takovou cyklotour minulý týden, když se jich více než 80 vypravilo na celofiremní setkání v Praze, kam se sjeli až z daleké Skandinávie či německého Kolína. Dobročinné cyklovýpravy, v rámci níž se na podporu nadace Herbalife Family Foundation vybralo 15 700 eur, se v samotném závěru zúčastnil i samotný šéf společnosti, Michael O. Johnson. 

„Spojili jsme příjemné s užitečným – z pracovní cesty jsme si udělali poznávací výpravu, při níž jsme si dali pořádně do těla a ještě jsme mezi sebou vybrali peníze na podporu programu Casa Herbalife. Ten funguje pod naší nadací a specializuje se na zprostředkování finanční a dobrovolnické pomoci charitativním projektům. Prostředky, které jsme získali, budou použity na podporu projektů v Evropě a v Africe,“ uvedl v cíli Michael O. Johnson, oděný stejně jako ostatní účastníci ve firemním cyklistickém stejnokroji.

Cílového průjezdu Prahou se zúčastnila i marketingová manažerka pro Českou republiku a Slovensko Jana Lenková. Část peněz podle ní poputuje také na podporu Dětského centra Zlín, s nímž společnost spolupracuje prostřednictvím programu Casa Herbalife již od roku 2004. „Snažíme se u dětí podporovat správné stravovací návyky. Věříme, že vyvážená strava jim dopomůže k dobré tělesné kondici i celkové životní rovnováze. Ta se pak nepochybně uplatní při řešení složitých životních otázek, které na ně v dospělosti čekají,“ dodala na závěr Lenková, kterou mimo jiné potěšilo i to, že se v rámci celé akce podařilo spojit práci se sportovní aktivitou.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…