Externí komunikaci povede v České spořitelně František Bouc

02.03.2013 12:31

František Bouc (39) bude od 1. dubna 2013 novým ředitelem odboru Externí komunikace České spořitelny, do banky nastoupil již v půlce února.

Externí komunikaci povede v České spořitelně František Bouc
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

V pozici bude odpovědný za strategický rozvoj spolupráce s médii a společenské odpovědnosti České spořitelny. Vystřídá Kristýnu Havligerovou, která odchází na mateřskou dovolenou.

„Česká spořitelna se již po řadu let umisťuje na špičce žebříčků nejobdivovanějších firem a také nejatraktivnějších zaměstnavatelů v Česku. Možnost podílet se na dalším budování jejího image považuji za zásadní profesionální výzvu,“ uvedl František Bouc.

František Bouc je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze. Působil mnoho let jako ekonomický novinář, posledních šest let v Lidových novinách. V minulosti spolupracoval i s americkým týdeníkem The Prague Post a s britskou rozhlasovou stanicí BBC.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…