FN Brno nabízí pacientům elektrobus po areálu Bohunic

02.07.2019 11:34

Ve Fakultní nemocnici Brno jezdí firemní autobus umožňující bezplatnou dopravu pacientů i zaměstnanců napříč areálem Bohunic. Jedná se o ekologickou dopravu, neboť bus jezdí na baterii. Kapacita je 19 sedících a 10 míst pro stojící. Autobus je vybaven elektrickou sklopnou nástupní plošinou pro invalidní vozík s doprovodem, případně pro jedno lehátko s doprovodem.

FN Brno nabízí pacientům elektrobus po areálu Bohunic
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

Jezdí pouze v pracovní dny. Celkově devět zastávek autobusu je označených a opatřených jízdním řádem. Začátek první jízdy je v 6.00 hodin ze zastávky u pavilonu X (ambulance – Diagnosticko-terapeutické centrum, vstup z ul. Netroufalky – zastávky MHD). Elektrobus jezdí v intervalu každých 20 minut. To znamená s časem odjezdu od pavilonu X v … 00; …20 a …40 min.

Přesně stanovený čas odjezdu ze zastávky „Lékárna Jihlavská“ je v …08; …28 a …48 min.

První jízda začíná v 6.00 hodin, poslední odjezd od pavilonu X je v 15.20 hod. Autobus nejede pouze v čase odjezdu 13,40 hod. a to z důvodu přestávky na oběd. Po přestávce následuje odjezd ve 14.00 hod. od pavilonu X.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…