FN Brno otevírá novou lékárnu a zvyšuje komfort pro pacienty i návštěvníky

26.04.2018 14:15

Fakultní nemocnice Brno dokončila výstavbu nové lékárny v areálu Bohunic. Lékárna se nachází v přízemí pavilonu L při hlavním vstupu a svojí polohou tak maximálně vyjde vstříc návštěvníkům a pacientům nemocnice, kteří hned při vstupu či odchodu z nemocnice budou mít možnost si vyzvednout léky a další zdravotnické potřeby.

FN Brno otevírá novou lékárnu a zvyšuje komfort pro pacienty i návštěvníky
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

V rámci výstavby lékárny došlo zároveň k celkové revitalizaci prostoru pod hlavní budovou L. Jednalo se o investici ve výši 32,7 mil. Kč vč. DPH (z toho 50% dotace MZ ČR a 50% vlastní zdroje), náklady na vnitřní vybavení dosáhly hodnoty 2,3 mil. Kč vč. DPH, hrazeny z vlastních zdrojů FN. Zastavěná plocha nové lékárny je 282 m2

Stavbu realizovala stavební společnost PŘEMYSL VESELÝ stavební a inženýrská činnost, s. r. o. v termínu od listopadu 2017 do března/dubna 2018. Projektová dokumentace vzešla z pera projekční kanceláře LT Projekt a.s.

Slavnostní otevření nových prostor se uskutečnilo ve čtvrtek 26. dubna 2018 v 11.00 hodin za účasti ředitele FN Brno MUDr. Romana Krause, MBA, vedoucí Nemocniční lékárny FN Brno PharmDr. Tatiany Holubové, MHA, dále ředitele firmy Ing. Přemysla Veselého a dalších členů vedení FN Brno.

Více informací o lékárnách FN Brno naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…