FN Hradec Králové uspořádala kemp pro studenty medicíny

04.09.2021 17:59 | Tisková zpráva

Již popáté se ve Fakultní nemocnici Hradec Králové uskutečnil koncem srpna Hradecký internistický kemp, kterého se zúčastnily dvě desítky studentů lékařských fakult z České republiky a Slovenska. Studenti se na akci připravované ve spolupráci s Lékařskou fakultou UK v Hradci Králové mohli seznámit v rámci krátkých stáží s internistickými pracovišti nemocnice.

FN Hradec Králové uspořádala kemp pro studenty medicíny
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

„Jsme rádi, že o kemp je každoročně zájem, například letos jsme mohli vybírat z téměř pěti desítek zájemců z řad studentů lékařských fakult, kterým jsme představili špičková pracoviště v hradecké fakultní nemocnici,“ uvedl k letošnímu ročníku kempu ředitel FN HK prof. MUDr. Vladimír Palička, CSc., dr. h. c.

Účastníci kempu ocenili především možnost práce na simulátorech na jednotlivých pracovištích a oceňovali vstřícný přístup zaměstnanců nemocnice. „Kemp mi určitě pomohl k definitivnímu rozhodnutí o specializaci a při podávání žádostí nebudu váhat při volbě FN HK,“ stojí v jednom z hodnocení.

Hradecký internistický kemp nabídl účastníkům kromě programu v nemocnici například také společnou večeři či cyklovýlet do lesů v okolí Hradce Králové. Podrobnosti o dalším ročníku budou s dostatečným předstihem zveřejněny na webu Lékařské fakulty UK v Hradci Králové, Fakultní nemocnice Hradec Králové či na Facebooku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne