FNUSA: Další posun v léčbě konopím - titrační místnost pro pacienty

16.04.2018 8:41

Otevření Vaporizační titračně edukační stanice Centra pro léčbu bolesti (CPLB)

FNUSA: Další posun v léčbě konopím - titrační místnost pro pacienty
Foto: FNUSA
Popisek: FNUSA

V rámci CPLB FNUSA bude provozována titrační a edukační místnost, ve které pod dozorem zdravotnického personálu budou pacienti léčebné konopí inhalovat. Jedná se o ojedinělou záležitost, v této chvíli nám ani největšímu distributorovi léčebného konopí ve světě není známo, že by ve světě někde byla. Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně má v této chvíli rozléčeno konopím cca 80 pacientů. V současné době Radovan Hřib z CPLB FNUSA předepsal 80 % z celkově vydaného léčebného konopí v ČR v roce 2018.

Vaporizace léčebného konopí je podle řady studií (např. Biologického ústavu Leidenské univerzity v Holandsku) bezpečným a efektivním způsobem dodávání účinných složek z konopí – tzv. kanabinoidů, do organismu. Inhalace pomocí vaporizéru zaručuje rychlý nástup účinku. Při vaporizaci obsahuje 95 % vzniklé páry kanabinoidy, které působí uklidňujícím způsobem na psychiku a tělo. Pacientům tak lze účinně terapeuticky ulevit od utrpení, aniž by podstupovali riziko vzniku rakoviny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.