FNUSA: Omezení návštěv, informace o očkování

03.10.2022 15:44 | Tisková zpráva

Z důvodu nepříznivé epidemické situace omezuje Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně návštěvní dobu na lůžkových odděleních. Hospitalizované pacienty bude od středy 5. října včetně možné navštěvovat dva dny v týdnu, a to v neděli a středu vždy od 15:00 do 17:00 hodin.

FNUSA: Omezení návštěv, informace o očkování
Foto: FNUSA
Popisek: FNUSA

Na návštěvu mohou k pacientovi přijít maximálně dvě osoby, které u něj nestráví více než 30 minut. Návštěvníci jsou po celou dobu pobytu na oddělení povinni nosit respirátor třídy FFP2, při vstupu se vyžaduje také desinfekce rukou. Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně zároveň žádá návštěvníky, aby za svými blízkými chodili pouze v případě, že se cítí zcela zdraví. Návštěvy se netýkají pacientů hospitalizovaných s COVID-19, případně pokojů v izolaci či karanténě. Výjimkou jsou terminální stavy. Děkujeme za respektování opatření.

Co se týče počtu pacientů s nemocí COVID-19 hospitalizovaných v naší nemocnici, pak k dnešnímu ránu šlo o 19 pacientů, dva ve vážném stavu. Dva jsou připojeni na umělé plicní ventilaci, čtyři s podporou kyslíku. Současné máme také dva postcovidové pacienty.

Na závěr důležitá informace o očkování - v našem očkovacím centru, které je v provozu ve čtvrtek a v pátek 7:30 - 15:00 (11:45 - 12:30 je přestávka), podáváme jako posilovací dávky nejnovější vakcíny Comirnaty Pfizer na mutace Omicron BA.4, BA.5. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: „Jako v pohádce“, pochvalují si děti z mateřinky Pohádka své nové Oranžové hřiště

7:44 Nadace ČEZ: „Jako v pohádce“, pochvalují si děti z mateřinky Pohádka své nové Oranžové hřiště

Rodina Oranžových hřišť Nadace ČEZ se rozrostla o další nové - pro nejmenší, z něhož se od pondělí 2…