FNUSA: Omezení návštěv, informace o očkování

03.10.2022 15:44 | Tisková zpráva

Z důvodu nepříznivé epidemické situace omezuje Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně návštěvní dobu na lůžkových odděleních. Hospitalizované pacienty bude od středy 5. října včetně možné navštěvovat dva dny v týdnu, a to v neděli a středu vždy od 15:00 do 17:00 hodin.

FNUSA: Omezení návštěv, informace o očkování
Foto: FNUSA
Popisek: FNUSA

Na návštěvu mohou k pacientovi přijít maximálně dvě osoby, které u něj nestráví více než 30 minut. Návštěvníci jsou po celou dobu pobytu na oddělení povinni nosit respirátor třídy FFP2, při vstupu se vyžaduje také desinfekce rukou. Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně zároveň žádá návštěvníky, aby za svými blízkými chodili pouze v případě, že se cítí zcela zdraví. Návštěvy se netýkají pacientů hospitalizovaných s COVID-19, případně pokojů v izolaci či karanténě. Výjimkou jsou terminální stavy. Děkujeme za respektování opatření.

Co se týče počtu pacientů s nemocí COVID-19 hospitalizovaných v naší nemocnici, pak k dnešnímu ránu šlo o 19 pacientů, dva ve vážném stavu. Dva jsou připojeni na umělé plicní ventilaci, čtyři s podporou kyslíku. Současné máme také dva postcovidové pacienty.

Na závěr důležitá informace o očkování - v našem očkovacím centru, které je v provozu ve čtvrtek a v pátek 7:30 - 15:00 (11:45 - 12:30 je přestávka), podáváme jako posilovací dávky nejnovější vakcíny Comirnaty Pfizer na mutace Omicron BA.4, BA.5. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mají něco společného Březinová, France, nebo Batěk s knížaty?

15:23 Mají něco společného Březinová, France, nebo Batěk s knížaty?

Již tento pátek 24. května 2024 se uskuteční od 20 hodin tzv. unikátní Minikoncert v Apartmánech Kní…