FUCK ART, LET´S DANCE ve Světlé nad Sázavou!

19.12.2014 15:51

Nebojte se! Nekašleme na umění. Jen do pestrého programu Sázavafestu přibyla další zahraniční kapela.

FUCK ART, LET´S DANCE ve Světlé nad Sázavou!
Foto: Sázavafest
Popisek: Sázavafest 2014

Jedná se o progresivní seskupení, které mísí taneční a kytarovou muziku. V podobném hudebním stylu bodují po celém světě kapely jako Bastille, Imagine Dragoons nebo MGMT. Kapela se zformovala v roce 2009 v přístavním městě Hamburk a obohatí zastoupení německých interpretů na Sázavafestu 2015 spolu s legendárními Alphaville.

Alphaville v čele s charismatickým zpěvákem Marianem Goldem vystoupí 1.8. v magickém prostředí zámeckého lesoparku ve Světlé nad Sázavou. Zazní všechny slavné hity jako „Forever Young“, „Big In Japan“ nebo „Sounds Like a Melody“ nebude chybět i aktuální tvorba.

Účast již předtím mimo jiné potvrdili: Tomáš Klus, Mig 21, Tata Bojs, Škwor, Sto Zvířat (oslaví 25 let), Vypsaná Fixa (oslaví 20 let), Kamil Střihavka, Michal Hrůza, Wohnout, Xindl X, Michal Viewegh a také soubor Na Stojáka v čele s komikem Lukášem Pavláskem.

Připravují se speciální akustické sety hlavních účinkujících, Dále autorské čtení, divadelní vystoupení, bollywoodské tance (Om Dance Academy) a tradičně vystoupí i vítěz kategorie Objev roku v nejprestižnější soutěži Zlatý Slavík – zpěvačka Ellis.

Sledujte náš facebook! (https://www.facebook.com/sazavafest.official?fref=ts).

Velká vánoční akce stále pokračuje! Lístky jsou v prodeji v síti Ticketportal za příjemných 500,- Kč. Při koupi 2 vstupenek zaplatíte pouze 800,-. Pozor ! Limitovaná edice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…