GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries: Směr Jižní Amerika

09.06.2014 14:39

Tým vedoucích pracovníků společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries posílil Patricio Yaňez z Chile. Ve funkci exportního manažera bude vyhledávat nové zahraniční trhy a zákazníky.

GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries: Směr Jižní Amerika
Foto: Granette & Starorežná Distilleries
Popisek: Granette & Starorežná Distilleries

Yaňez  působil naposledy ve společnosti Ventisqueros (Chile), specializující se na dodávky lososů, a to coby commercial and logistic oparation direktor.

Jak jsou představitelé GSD přesvědčeni, Jižní Amerika, kam zaměřují už nějaký čas rovněž svou pozornost, může být obchodně zajímavou destinací. Jak potvrzuje i nový exportní manažer, v Chile se trh zvětšuje, ekonomika se zlepšuje. „Není tu ovšem taková historie pití alkoholu jako např. v Evropě. Popíjí se tu pivo, víno a pisco, místní alkoholický nápoj ve stylu tequily. Třeba absinth zde před třemi roky téměř nikdo neznal. Je to tedy o určitě osvětě o kvalitních nápojích,“ říká Patricio Yaňez.

Jelikož zájem o alkoholické nápoje v zemích Jižní Ameriky stoupá, popularitu získává nejenom rum, ale více i vodky, chce být společnost GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries u toho a zkusit nabídnout na tento trh další svoje produkty a současně rozšířit počet svých zákazníků na tomto kontinentu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo vnitra: Tradiční extremistické strany jsou v útlumu, scéně dominuje antisystémové hnutí

22:08 Ministerstvo vnitra: Tradiční extremistické strany jsou v útlumu, scéně dominuje antisystémové hnutí

Takzvané antisystémové hnutí zcela zastínilo tradiční extremistickou scénu v Česku. Informuje o tom …