GTS Czech spustil v regionálních městech nové sítě

15.01.2012 12:24

Telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS Czech (GTS) rozšířil sítě v regionálních městech po celé České republice.

GTS Czech spustil v regionálních městech nové sítě
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Nové telekomunikační sítě s technologií FWA spustila firma GTS postupně ve 25 vybraných městech od podzimu loňského roku do začátku ledna. Představují zejména zlepšení možností využití moderních komunikačních technologií pro místní podnikatele. Špičkové parametry nových sítí jsou garantovány díky využití licencovaného pásma. Symetrické a neagregované připojení k internetu je ideálním řešením pro všechny firmy, které chtějí využívat moderní cloudové služby.

„Investice do nových regionálních sítí pro nás byla velmi významná – podtrhuje totiž náš závazek podporovat konkurenceschopnost místních podnikatelů. Její snazší získání jim právě díky moderní a kvalitnější technologii nabízíme,“ říká Pavel Brabenec, ředitel marketingové divize, GTS Czech. „Předpokládáme, že naše nové FWA sítě pokryjí potřeby více než tisícovky firemních zákazníků.“

Rychlejší síť nejen pro připojení k internetu se během podzimu a zimy postupně zavedla v následujících městech: Opava, Šumperk, Třinec, Uherské Hradiště, Žďár nad Sázavou, Děčín, Jindřichův Hradec, Litvínov, Mladá Boleslav, Znojmo, Most, Nový Jičín, Blansko, Litoměřice, Prachatice, Říčany, Třebíč, Ústí nad Orlicí, Česká Lípa, Cheb, Chrudim, Písek, Vyškov, Pelhřimov a Rumburk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…