GTS rozšiřuje síť, přináší služby s nízkou latencí

08.10.2012 11:13

GTS Central Europe (GTS), přední poskytovatel integrovaných telekomunikačních služeb a datových center ve střední a východní Evropě, rozšířil ve spolupráci s BelTelecom svou optickou DWDM síť do Minsku. 600 km dlouhá trasa napřímo spojuje Varšavu a Minsk a představuje nejkratší datové propojení mezi Ruskem a západní Evropou nabízející regionu nízko latentní řešení.

GTS rozšiřuje síť, přináší služby s nízkou latencí
Foto: Archiv
Popisek: GTS

„GTS je zavázána k tomu, aby svým zákazníkům dodávala co nejkvalitnější řešení a nadále rozvíjela dobré obchodní vztahy se svými partnery v Bělorusku a Rusku. Moskva je velmi důležitým uzlem ve světě financí a nás velmi těší, že svým zákazníkům můžeme nabídnout řešení s ultra nízkou latencí a vysokým výkonem z Moskvy do Frankfurtu a Londýna,“ říká Sunny Kumar, viceprezident a šéf rozvoje obchodních vztahů GTS. „GTS se v současné době soustředí mimo jiné na vertikální řešení pro oblast finančních trhů a obchodu, kde je nízká latence zásadní. Během následujícího měsíce máme v plánu poskytnout naše nízko latentní služby moskevské burze a v budoucnu také dalším finančním institucím v regionu střední a východní Evropy, včetně burzy ve Varšavě,“ dodává Sunny Kumar.

Nově vybudovaný systém založený na nejnovější nekompenzované koherentní technologii má kapacitu 80 kanálů, z nichž každý využívá 100G lambda, a díky tomu dosahuje celkové maximální kapacity až 8 Tbps. Tento systém umožňuje GTS poskytovat služby a řešení citlivá na latenci nejen v zemích střední a východní Evropy, ale také na území Běloruska a Ruska. Tato trasa představuje nejkratší datové propojení mezi Ruskem a trhy západní Evropy. Trasa směřuje do Varšavy, odkud vede na západ směrem k Frankfurtu a Londýnu a jižně směrem k Praze, Budapešti a Vídni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

16:46 ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

Společnost Elektrárna Dukovany II (EDU II), stoprocentní dceřiná společnost ČEZ, obdržela doplněné n…