Geis nově umožňuje hradit dobírky za balíky kartou

22.03.2014 8:49

Přední tuzemský poskytovatel přepravních a logistických služeb společnost Geis od března zavádí možnost platit dobírku kartou. Nově tak zákazníci mohou hradit doručené zboží přímo u řidiče vozu prostřednictvím moderního platebního terminálu, který umožňuje i bezkontaktní provedení úhrady.

Geis nově umožňuje hradit dobírky za balíky kartou
Foto: Geis
Popisek: Geis

Zavedením možnosti hradit dobírku i platební kartou vychází vedení společnosti Geis vstříc zvýšené poptávce nejen e-shopů, ale i samotných příjemců.  Pro ty totiž představuje tato forma úhrady často nejpohodlnější variantu finančního vyrovnání.

„Naše společnost již řadu let investuje do nových a moderních technologií, které usnadňují proces přepravy zboží pro obě strany. Máme tak vedle online scannerů pro řidiče či automatizované balíkové linky nově také platební terminály pro naše řidiče," objasnil Daniel Knaisl, jednatel společnosti Geis, která patří mezi přední poskytovatele komplexních přepravních a logistických služeb na našem území. „Ačkoliv pro nás zavedení této služby představovalo relativně vysoké náklady, záměrně jsme zvolili co nejmodernější typ platebních terminálů. Chtěli jsme, aby umožňoval i bezkontaktní platbu. Pevně totiž věříme, že tím prolomíme nejistotu lidí, kteří se dosud obávali svou platební kartu vydat z rukou,“ dodal Knaisl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …