Generali: Řidičáky na prázdniny jsou připraveny pro všechny plzeňské děti

11.06.2014 10:45

Stovky dětí z plzeňských škol a jejich rodičů se včera odpoledne sešly na náměstí Republiky v Plzni. Pozvala je pojišťovna Generali, aby jim pomohla prožít bezpečněji blížící se prázdniny. Každý ze školáků si odnesl svůj Řidičák na prázdniny.

Generali: Řidičáky na prázdniny jsou připraveny pro všechny plzeňské děti
Foto: Pojišťovna Generali
Popisek: Pojišťovna Generali

„Riziko úrazů dětí je v létě vyšší než během školního roku, o prázdninách podle našich statistik stoupá dokonce o 20 procent,“ připomíná oblastní ředitel pojišťovny Generali Vít Ratislav.

Děti proto s Řidičákem na prázdniny získaly zdarma zároveň doklad o uzavření sportovního a úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti v hodnotě 500 korun.



„S ohledem na nový Občanský zákoník roste význam pojištění odpovědnosti. Škodu, kterou mohou děti z neopatrnosti způsobit někomu jinému, kryje toto pojištění až do výše milionu korun,“ zdůrazňuje Vít Ratislav.

Akce začala už dopoledne na dopravním hřišti 33. základní školy ve Skvrňanech. Díky partnerům, mezi které patřili městští strážníci, dobrovolní hasiči nebo preventisté Besipu, si děti zopakovaly pravidla známá z dopravní výchovy, ale dověděly se i mnoho nového.

Strážníci a jejich asistenti je upozornili na nejčastější chyby, kterých se mohou dopustit v silničním provozu. Hasiči zase v praxi předvedli, jaké škody umí napáchat oheň a poradili, jak jej nejlépe uhasit.

Odpoledne si pak mohl každý příchozí vyzkoušet na simulátoru Generali, jaké pocity prožívá posádka havarovaného auta, nebo zažít ve speciálním hasičském stanu, jak obtížné je zorientovat se v bytě, v němž vypukl požár.

Pokud jste se svými dětmi nestihli dorazit včera na náměstí Republiky, nevadí. Stačí, když do konce června navštívíte plzeňské oblastní ředitelství pojišťovny Generali na Anglickém Nábřeží 1. Test s dětmi vyplníte na místě a získáte zdarma Řidičák na prázdniny s pojištěním v hodnotě 500 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pojišťovna Generali

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

16:46 ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…