Helena Vondráčková s manželem vyhráli soud s časopisem Týden a televizí Prima

31.05.2018 11:17

Zpěvačka Helena Vondráčková a její manžel a manažer Martin Michal vyhráli ve středu u Městského soudu v Praze spory s časopisem Týden a televizí Prima.

Helena Vondráčková s manželem vyhráli soud  s časopisem Týden a televizí Prima
Foto: archiv
Popisek: Martin Michal a Helena Vondráčková

Manželům vadilo, že je média propojila s kauzou údajného krácení daně při dovozu pohonných hmot, ve které se v minulosti objevilo jméno syna Martina Michala Antonína. Každé z žalovaných médií musí manželům zaplatit po 200 tisících korunách. Rozhodnutí ještě nejsou pravomocná. Jednání Městského soudu v Praze opět narušil samozvaný aktivita Jan Šinágl, který manželský pár dlouhodobě pomlouvá a šíří o něm prostřednictvím internetu  a sociálních sítí lživé informace.

„Musím zdůraznit, že ze strany Jana Šinágla se skutečně jedná o dlouhodobě trvající jednání, konkrétně počínaje rokem 2009. Tedy devět let jsou můj klient, jeho blízcí a spolupracovníci uráženi, pronásledováni, zostouzeni, lživě obviňováni z trestné činnosti a podobně. Ačkoliv sama OSZ v Berouně uznává, že se jedná o dlouhodobě trvající činnost, v rozporu s tím tvrdí, že se vlastně nic neděje. Ze strany mého klienta byl předložen bezpočet důkazů a dokladů o úmyslných lžích a dehonestacích. Přes toto vše OSZ v Berouně zcela lživě tvrdí, že takové důkazy neexistují,“ prohlásila právnička Martina Michala a Heleny Vondráčkové Jana Gavlasová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…