Helena Vondráčková s předstihem oslavila své jubileum! Megakoncert natočila Česká televize

15.04.2017 12:02

Legenda českého popu Helena Vondráčková oslavila v brněnském Bobycentru s předstihem své 70. narozeniny, které připadají na sobotu 24. června. Důvodem bylo natáčení jubilejního megakoncertu pro Českou televizi, v němž se zpěvačkou vystoupila řada hostů.

Helena Vondráčková s předstihem oslavila své jubileum! Megakoncert natočila Česká televize
Foto: Patrik Kubas
Popisek: Helena Vondráčková

Vyprodaná hala během tříhodinové show slyšela osvědčené hity Heleny Vondráčkové, ale také několik novinek ze zatím posledního alba Dávno vím svý. „27. dubna 1964 jsem vyhrála v pražské Lucerně soutěž Hledáme nové talenty. Tehdy seděly v porotě mimo jiné Jiřna Bohdalová a textařka Jiřina Fikejzová. Obě také nedávno slavily jubilea. I já letos slavím... Jen ta sedmička a nula vedle mě trochu děsí. Ale když vidím, kolik vás přišlo a jak jste mne přivítali, strach ze sedmdesátky je pryč,“ řekla na úvod koncertu s podtitulem Já půjdu dál Helena Vondráčková.

Jako hosty si pozvala popová legenda umělce, se kterými v poslední době spolupracuje. Píseň Vyprávění v pokoji si zazpívala s Jitkou Zelenkovou, novinku Jsme si blíž než se zdá prozměnu s Leonou Machálkovou. V duetu Znám jednu starou zahradu z kultovní pohádky Šíleně smutná princezna nahradil Václava Neckáře Jan Cina, vítěz druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas. Helenu zaujal v muzikálu Šíleně smutná princezna, který právě uvádí pražské Studio DVA. Proto ho také do své narozeninové show pozvala.

Helena Vondráčková a Leona Machálková, foto: Patrik Kubas

Helena Vondráčková s Janem Cinou, foto: Patrik Kubas

Společně s Jitkou Asterovou a Radkou Fišarovou zazpívala Helena hity z muzikálu Mamma Mia!, ve kterém všechy tři vystupovaly a v létě se do něj v pražském Divadle Hybernia opět na chvíli vrátí. S několikanásobným mistrem světa ve stepu Tomášem Slavíčkem a jeho skupinou Tap Academy Prague si Helena zastepovala během hitu Tentokrát se budu smát já a se slavnou slovenskou vokální skupinou Fragile si střihla hitovku Dvě malá křídla tu nejsou.

Helena Vondráčková s Jitkou Asterovou a Radkou Fišarovou, foto: Patrik Kubas

Helena Vondráčková s několikanásobným mistrem světa ve stepu Tomášem Slavíčkem a jeho skupinou Tap Academy Prague, foto: Patrik Kubas

Helena Vondráčková se skupinou Fragile, foto: Patrik Kubas

Další narozeninový koncert čeká Helenu Vondráčkovou přímo v den jejího jubilea. V sobotu 24. června vystoupí na hradě Karlštejně. Jejími hosty tam mimo jiné budou Olga Matušková nebo opět Jitka Zelenková.

A zatímco bude probíhat koncert na Karlštejně, Česká televize v tu samou chvíli odvysílá záznam koncertu z brněnského Bobycentra, který režíroval Petr Soukup. Scenář napsal Radan Dolejš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…