Herci a tvůrci muzikálu Antoinetta podporují SOS dětské vesničky

20.09.2016 21:01

Nezisková organizace SOS dětské vesničky a společnost Musical Production, jež stojí za muzikálovou produkcí v divadle Hybernia, navázaly partnerství. Toto partnerství podporují i herci muzikálu Antoinetta – královna Francie, Iva Marešová a Michal Novotný.

Herci a tvůrci muzikálu Antoinetta podporují SOS dětské vesničky
Foto: sos-vesnicky.cz
Popisek: SOS dětské vesničky - logo

Dne 17. září 2016 před představením muzikálu Antoinetta došlo k předání výtěžku společnosti Musical Production, patronky Ivy Marešové a herce Michala Novotného, v celkové výši 30 000 Kč organizaci SOS dětské vesničky. „Rádi bychom tímto darem podpořili kulturní vyžití dětí z SOS dětských vesniček, které jsou na našich muzikálech vždy vítány. Sama mám sedm vnoučat a vím, jak finančně náročné je v dnešní době zajistit dětem volnočasové aktivity v běžné rodině. Ráda bych poskytla dětem z této organizace stejnou možnost v jejich nepříznivé životní situaci a umožnila jim tímto těšit se z běžných věcí. V rámci programu podpory organizace jsme v září tohoto roku vydali Dárkovou brožuru pro naše zákazníky, jejímž zakoupením jde automaticky částka 50 Kč organizaci SOS dětské vesničky,“ řekla producentka Ema Krahulíková.

Zpěvačka Iva Marešová je již dlouholetou patronkou vesniček, proto jí udělalo radost, že mohla děti znovu podpořit a šek předat. „Myslím si, že jedna z cest, jak změnit naše životy a tento hroutící se systém, je v tom, že pochopíme, že lidé dokážou vše, pokud se budou vzájemně podporovat a pomáhat si a spojí se. Zvykli jsme si věřit tomu, že důležité je soupeření a boj, a vychováváme k tomu bohužel i své děti. Ale dnes už je dávno vědecky dokázáno, že spoluprací se dosahuje v jakémkoliv oboru daleko lepších výsledků než soupeřením. Proto si myslím, že když každý pomůže i jen drobným pravidelným příspěvkem, dohromady můžeme obohatit životy druhých,“ říká Iva Marešová. Na celkové částce se podílel i herec a zpěvák Michal Novotný, který se vzdal svého honoráře za jubilejní představení muzikálu Antoinetta v přírodním divadle na Konopišti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…