Hospodářská komora podporuje aktivizaci Českomoravské záruční a rozvojové banky

17.10.2016 19:15

Hospodářská komora ČR podporuje materiál Aktivizace ČMZRB jako národní rozvojové banky předložený ministrem průmyslu a obchodu ČR Janem Mládkem na dnešní jednání vlády ČR a doporučuje realizovat kroky v materiálu popsané jako minimum pro další rozvoj a realizaci financování investičních plánů podnikatelů formou tzv. finančních nástrojů.

Hospodářská komora podporuje aktivizaci Českomoravské záruční a rozvojové banky
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Hospodářská komora zároveň upozorňuje, že několikaleté úsilí o centralizovanou správu finančních nástrojů v programovém období 2014–2020 nebylo jednotlivými resorty přijato a pro české podnikatele tak nebude vytvořen jednoduchý a efektivní nástroj pro financování projektů v období, kdy dochází a v budoucnu bude docházet k problematickému dotačnímu financování.

Hospodářská komora ČR apeluje na všechny zainteresované resorty, aby i nadále hledaly cestu k jednotnému systému řízení finančních nástrojů v ČR v zájmu transparentního a efektivního financování podnikatelských záměrů za přispění EU fondů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Policejní kynologové obsadili přední příčky na MČR IGP

22:04 Policie ČR: Policejní kynologové obsadili přední příčky na MČR IGP

Svým umístěním si zajistili postup na mistrovství světa!