ICF Koučovací zóna na TEDXPrague 2014

23.06.2014 12:17

Mezinárodní federace koučů v České republice ICF ČR se zúčastnila dne 21. června 2014 prestižní akce TEDXPrague pořádané v divadle Hybernia v Praze.

ICF Koučovací zóna na TEDXPrague 2014
Foto: ICF
Popisek: Mezinárodní federace koučů (ICF)

ICF ČR přispěla do bohatého programu této celodenní konference přinášející do Prahy výjimečné osobnosti a témata z celého světa svojí oblíbenou koučovací zónou. V průběhu TEDXPrague byl o ICF koučovací zónu obrovský zájem, proběhlo 101 sezení, ICF koučové byli plně vytíženi zájemci o ochutnávku profesionálního koučinku.

Fakt, že poptávka po těchto sezeních výrazně převyšovala možnosti koučovací zóny, ukazuje na velkou popularitu koučovacích ochutnávek a ICF ČR bude pokračovat v jejich pořádání na různých dalších akcích v České republice.

ICF Koučovací zóna je dobrovolná akce profesionálních koučů sdružených v Mezinárodní federaci koučů, kde je možné zažít a vyzkoušet v průběhu půlhodinového sezení práci s profesionálním koučem certifikovaným dle mezinárodních standardů. Toto sezení je bezplatné, je potřeba se pouze zúčastnit konference, veletrhu či jiné akce, v rámci které je koučovací zóna organizována.

Mezinárodní federace koučů (ICF) je největší světová organizace v oboru. ICF sdružuje vice než 22 000 koučů ve 100 zemích, akredituje vzdělávací programy institucí po celém světě a uděluje prestižní tituly ACC, PCC a MCC.

Vladimír Kludaj, ACC
vicepresident ICF ČR pro PR a marketing

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …