Jak správně značit potraviny? Bezplatné semináře s Regionální potravinou

22.02.2020 10:24

Seminář pro malé a střední výrobce zemědělských a potravinářských produktů

Jak správně značit potraviny? Bezplatné semináře s Regionální potravinou
Foto: szif.cz
Popisek: Regionální potravina - logo
reklama

Nevíte si rady, co všechno musí obsahovat etiketa vašeho výrobku? Tápete v oblasti legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků? Rádi byste zkusili štěstí v 11. ročníku soutěže o značku Regionální potravina? Tak právě pro vás je určen seminář na téma „Jak správně značit potraviny?“, který se koná v rámci projektu Regionální potravina pod záštitou Ministerstva zemědělství a Státního zemědělského intervenčního fondu.

Seminář je určen pro malé a střední výrobce zemědělských a potravinářských produktů.

Během semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2020, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců Ministerstva zemědělství, Státní veterinární správy a Státní zemědělské a potravinářské inspekce. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.

Bližší informace včetně termínů, míst konání a harmonogramu semináře naleznete ZDE.

Jste politik? Zveřejněte bez redakčních úprav vše, co chcete. Zaregistrujte se ZDE.
Jste čtenář a chcete komunikovat se svými zastupiteli? Zaregistrujte se ZDE.

reklama
autor: Tisková zpráva
reklama


Tento článek je již staršího data a diskuse k němu byla uzavřena. Děkujeme za pochopení.

Další články z rubriky

FNUSA: Velikonoční tvoření se letos konalo pouze s dětmi

13:00 FNUSA: Velikonoční tvoření se letos konalo pouze s dětmi

Obvykle se dobrovolníci z DobroCentra Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně vypravují každé předvelik…