Jihočeské nemocnice: V Nemocnici Dačice se tradičně sešli i bývalí zaměstnanci

13.10.2018 12:15

V pátek 5. října se uskutečnil již 9. Den otevřených dveří v Nemocnici Dačice, na který následně navázal 9. Den pro bývalé a současné zaměstnance nemocnice v Dačicích.

Jihočeské nemocnice: V Nemocnici Dačice se tradičně sešli i bývalí zaměstnanci
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

Na dvě komentované prohlídky dačické nemocnice přišlo asi 65 obyvatel města a okolí. „Zajímali se o nové stavby a přístroje v nemocnici, které jsme v průběhu roku 2018 zakoupili a vybudovali. Byli také seznámeni s probíhající přístavbou lékařských pokojů k ordinaci Lékařské pohotovostní služby z bývalé vrátnice a s rekonstrukcí denních místností personálu na obou stanicích Léčebny dlouhodobě nemocných,“ popisuje předsedkyně představenstva Nemocnice Dačice MUDr. Miroslava Člupková, MBA.

Plánovaným investičním záměrem, o kterém se zájemci také dozvěděli, je například nákup nových lůžek. „Od roku 2010 našim pacientům dobře sloužilo 30 repasovaných elektricky polohovatelných lůžek. V letošním roce již nastal čas jejich nutné výměny, a tak dojde k nákupu 30 nových elektricky polohovatelných lůžek pro obě stanice LDN. Zmínila bych také, že v letošním roce byla zahájena 1. etapa výměny topného systému v topných kanálech a rekonstrukce prostor na stabilizační byt pro lékaře nemocnice,“ říká MUDr. Miroslava Člupková, MBA.

Po 15. hodině se v jídelně nemocnice sešlo na 9. Dnu bývalých zaměstnanců zhruba 45 návštěvníků. „Bývalí zaměstnanci ocenili možnost se každý rok takto setkat a probrat všechny novinky, které se v nemocnici udály. Nás těší jejich zájem o místo, kde zahajovali svou profesní kariéru nebo tu chvíli pracovali,“ uzavírá předsedkyně představenstva nemocnice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…