Jihočeský kraj: Dav návštěvníků olympijského parku zavalil olympioniky z Ria!

17.08.2016 20:09

Třicet dva tisíc! Přesně tolik fandů českých olympioniků se včera sešlo na jednom místě v České republice a tím místem byl Olympijský park RIO-LIPNO. Nejenom, že padnul rekord v počtu denních návštěvníků, ale Olympijský park díky tomu překonal hranici 230 tisíc sportovních fandů od startu parku 5.8.2016. Všem návštěvníkům za tuto přízeň patří velký dík!

Jihočeský kraj: Dav návštěvníků olympijského parku zavalil olympioniky z Ria!
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

A s kým se včerejší návštěvníci mohli setkat tváří v tvář?

Třicítku sportovců, mezi kterými nechyběl zlatý judista Lukáš Krpálek, bronzový skifař Ondřej Synek, nebo vodní slalomář Jiří Prskavec, přivítal náměstek hejtmana Jihočeského kraje Jaromír Slíva spolu s předsedou Českého olympijského výboru Jiřím Kejvalem a náčelníkem Generálního štábu Josefem Bečvářem.

Únava po dlouhé cestě, úmorném vedru, nebo náročných fyzických výkonech? Na žádném z vrcholových sportovců nebyla znát. Po vstupu do přímého vysílání České televize se reprezentanti odebrali do stánku Jihočeského kraje, kde se všichni zvěčnili na zeď slávy. Hned na to se bez výjimky sportovci rozutekli za svými fanoušky do různých koutů Olympijského parku. Stříbrný kajakář Jiří Prskavec navštívil vodácký areál v Loučovicích, Mirka Topinková Knapková si nenechala ujít atletiku ve Frymburku, na stolech pro stolní tenis se utkali Lubomír Jančařík, Iveta Vacenovská a cyklista Jan Bárta zase skočil z osmimetrové věže do gumového nafukovacího polštáře.

Tisíce podpisů a společných selfíček s našimi olympioniky si z návštěvy parku odnášeli spokojení návštěvníci. Někteří z nich měli to štěstí, že si mohli potěžkat zlatou olympijskou medaili. „Kolik jsem rozdal podpisů? Ani to raději nepočítám,“ smál se judista Krpálek. „Jsem hlavně rád, že si tu můžeme užít atmosféru společně s fanoušky“.

Také další dny slibují návštěvníkům parku ojedinělé zážitky. Dnes, ve středu 17.8. si budou moci zatrénovat s legendou světové atletiky Jarmilou Kratochvílovou, nebo získat podpis Šárky Kašpárkové, mistryně světa v trojskoku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…