Jihomoravský kraj: Rada podpořila výstavbu koncertního sálu konzervatoře

04.08.2018 7:36

Rada Jihomoravského kraje schválila zahájení zadávacího řízení na podlimitní veřejnou zakázku „Zhotovení stavby Koncertní sál, Konzervatoř Brno II“.

Jihomoravský kraj: Rada podpořila výstavbu koncertního sálu konzervatoře
Foto: archiv hejtmana
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek (ANO)

Předmětem veřejné zakázky je demolice stávajícího sálu a výstavba nového na získaném prostoru včetně rekonstrukce navazujících prostor a hygienického zázemí ve stávající budově.

Vlastní prostor koncertního sálu bude rozdělen na zvýšené pódium a stupňovitě uspořádanou část se sedadly pro posluchače. Prostor pod touto částí sálu se sedadly bude využit jako šatna pro návštěvníky. Hlavní vstup do koncertního sálu je z chodby budovy konzervatoře, která dále navazuje na ulici Lužáneckou.

Sál by měl po dokončení sloužit i pro potřeby jiných vzdělávacích institucí. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je stanovena na 37 milionů Kč bez DPH (44,77 milionu Kč s DPH).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…