Karlovarská Veterán rallye opět s Českým rozhlasem Plzeň

01.08.2012 19:50

O víkendu zaplní Karlovy Vary historické automobily a motocykly. V sobotu 4. srpna se zde uskuteční už 12. ročník Karlovarské Veterán rallye - zábavné soutěže pro majitele starých motorových vozidel. Návštěvníci akce se přímo v centru dění setkají i s Českým rozhlasem Plzeň. Na místě dojezdu u karlovarského hotelu Thermal bude propagační rozhlasový stan a celou akci bude moderovat karlovarský redaktor Zdeněk Trnka.

Karlovarská Veterán rallye opět s Českým rozhlasem Plzeň
Foto: Český rozhlas
Popisek: Logo Českého rozhlasu

Tradice Karlovarských veterán rallye se datuje od roku 2000. Tehdy se v létě uskutečnil s mimořádným úspěchem nultý ročník akce. V následujících letech si soutěž získala uznání díky nadšené organizaci místního Veterán Car klubu Autoklubu České republiky.  

Soutěž pro majitele historických vozidel odstartuje v sobotu 4. srpna v 9 hodin na novém náměstí v Sokolově. Přibližně stovka posádek poté absolvuje trasu mezi Svatavou, Vřesovou, Chodovem, Ostrovem a Karlovými Vary. Po dojetí do cíle budou historická vozidla před hotelem Thermal vystavena.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…