Kaufland: Na slavnostním Tribute Eventu se rozdávala ocenění Superbrand

22.09.2014 15:04

Celosvětový program nezávislého hodnocení značek vyhlásil ty nejlepší značky na slavnostním Tribute Eventu. Právo používat pečeť kvality Superbrands získalo celkem 35 značek včetně Kauflandu.

Kaufland: Na slavnostním Tribute Eventu se rozdávala ocenění Superbrand
Foto: Archiv
Popisek: Kaufland - logo

Slavnostní galavečer Tribute Event Superbrands proběhl ve středu 17. září 2014 v Anežském klášteře v Praze. V rámci večera se uskutečnilo slavnostní předávání prestižních cen Superbrands roku 2014 úspěšným značkám České republiky. Jednou z nich byla i společnost Kaufland Česká republika, za kterou si cenu převzala paní Michaela Pfeiferová (viz foto).

Cena Superbrands Award oceňuje v daném regionu značky na základě preference zákazníků a názoru odborné poroty. Pro firmu je důkazem pozitivní zpětné vazby a silného povědomí o její značce. Ocenění prošli náročným třífázovým výběrovým procesem, na jehož počátku bylo více než milion značek.

V průběhu večera se křtila také ročenka Superbrands 2014, kde jsou prezentovány jednotlivé značky, jejich mezinárodní a národní zázemí a spousta jiných zajímavých detailů.


Cenu za Kaufland Česká republika převzala paní Michaela Pfeiferová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…