Kauzy Jaromíra Soukupa měly rekordní sledovanost

01.03.2018 14:45

Televize Barrandov si připisuje další úspěch. O ten se postaral včerejší díl publicistického pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa, který zaznamenal nejlepší hodnoty v historii pořadu. Na přetřes přišlo téma financování České televize, které si nenechalo ujít v průměru 357 tisíc diváků, přičemž alespoň tři minuty v kuse premiéru sledovalo neuvěřitelných 736 tisíc lidí.

Kauzy Jaromíra Soukupa měly rekordní sledovanost
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Ve středu 28. února odvysílala televize Barrandov další díl publicistického pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa. Moderátor pořadu divákům přehledně vysvětlil hospodaření České televize, která každý rok vybere od poplatníků přes šest miliard korun. S těmito penězi ČT nakládá zcela bez kontroly, protože Nejvyšší kontrolní úřad na hospodaření této stanice nedohlíží.

Závažnost tématu měla vliv i na sledovanost. Včerejší premiéru pořadu si nenechalo ujít v průměru 357 tisíc diváků starších 15 let při podílu 12,5 procenta, což je jednoznačně nejlepší výsledek v historii pořadu. Alespoň tři minuty v kuse vysílání vidělo 736 tisíc diváků.

„Z včerejších hodnot sledovanosti jasně vyplývá, že toto téma zajímá značnou část lidí. Rekordní hodnoty mě samozřejmě těší, daleko důležitější je ale pro mě fakt, že právě tito lidé mají nyní alespoň hrubou představu o tom, co všechno je možné v neuvěřitelném světě veřejnoprávních médií. A pokud se ostatní média bojí pojmenovávat věci pravými jmény a raději mlží, Kauzy Jaromíra Soukupa jsou tu od toho, aby napřímo ukázaly, kdo za danou věc může. A jsem rád, že to oceňují i naši diváci. O to větší je to pro nás zodpovědnost udržet nastavenou laťku, která je už teď relativně vysoko,“ okomentoval úspěch Jaromír Soukup, generální ředitel televize Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media.

ATO – Nielsen Admosphere, 28. 2. 2018, cílová skupina: 15+, typ sledovanosti Live + VOSDAL, data k dispozici 1. 3. 2018

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

11:54 ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

Energetici v Dukovanech dosáhli plánovaného zvýšení elektrického výkonu 3. výrobního bloku – špičkov…