Kdo si hraje, nezlobí - hlasování o grant končí za pár dní

25.04.2015 15:57

Již příští čtvrtek 30. dubna končí hlasování veřejnosti i zaměstnanců teplárenské společnosti o tom, která nezisková organizace získá finanční podporu ze strany United Energy na svůj projekt zařazený do Grantu Kdo si hraje, nezlobí.

Kdo si hraje, nezlobí - hlasování o grant končí za pár dní
Foto: Archiv UE.
Popisek: Teplárna United Energy.

„Hlasování začalo 1. března a končí 30. dubna. Hlasující mají tedy ještě týden na to, aby ovlivnili výsledky ve prospěch jimi preferované organizace či konkrétního projektu. Prostřednictvím webových stránek doposud hlasovalo na 2 500 osob. Nejúspěšnější projekt doposud získal 233 hlasů, ten nejméně úspěšný zatím neobdržel ani hlas“, komentovala průběh hlasování tisková mluvčí teplárny Miloslava Kučerová.

Vedle veřejnosti hlasují o podpoře projektu i zaměstnanci firmy. Bez ohledu na výsledky hlasování může jeden projekt podpořit i Poradní sbor.

Nový Grant společnosti United Energy Kdo si hraje, nezlobí je určen pro neziskové organizace, které se věnují volnému času dětí a mládeže. V letošním roce bude v Grantu rozděleno 300 tisíc korun. Vyhodnocení hlasování proběhne do 31. května 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…