Kia partnerem filmu 10 pravidel

20.07.2013 9:12

Režisér Karel Janák, tvůrce úspěšných komedií Snowboarďáci a Rafťáci, začne počátkem září natáčet film 10 pravidel, jehož podtitul Jak sbalit holku jednoduše vystihuje hlavní zápletku filmu.

Kia partnerem filmu 10 pravidel
Foto: Kia
Popisek: Kia

Marek, hlavní hrdina nové filmové komedie, je chytrý a milý kluk, ale tak trochu „mimo“ - naprosto zabraný do studií astrofyziky. Jeho největší láskou jsou hvězdy a horoskopy. To se ale změní, když mu jednoho dne zkříží cestu dívka snů. Její přítomnost mu obrátí život zcela naruby. Marek se do ní zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment vstupují na scénu jeho odhodlaní kamarádi. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových trablů s láskou také jeho otce, vydavatele úspěšných bestsellerů. Společně pak s pomocí nejrůznějších pravidel a zaručených tipů z knih pomáhají Markovi najít cestu k  vysněné dívce. „Fascinují mne ta kvanta příruček a návodů, jak snadno získat jakoukoliv ženu. Jsou to technické plány na něco tak složitého, jako jsou lidské vztahy,“ odpověděl Karel Janák na otázku, proč se rozhodl natočit tuto komedii.

„Příběh filmu 10 pravidel je plný nečekaných zvratů, nedorozumění a komických situací. Myslím, že se v něm najde asi každý z nás,“ říká Martina Jirásková, marketingová ředitelka společnosti KIA MOTORS CZECH, která je jedním z partnerů tohoto filmu.

Představitelky několika menších dívčích rolí vzejdou z veřejného on-line castingu. Kromě příležitosti zahrát si ve filmu s velkými hvězdami dostanou výherkyně ještě jedno překvapení. „Jsem si jistá, že dívky zažijí nevšední okamžiky během natáčení po boku slavných herců. Zároveň jsme pro tři nejúspěšnější finalistky castingu připravili cenu v podobě zapůjčení vozu Kia Rio na celý víkend,“ dodává Jirásková.

Premiéra filmu se plánuje na březen příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…