Klaudiánova nemocnice zahájila opravu úrazové ambulance

08.01.2018 13:47

V pátek 5. ledna byla v Klaudiánově nemocnici oficiálně zahájena oprava prostor úrazové ambulance (pravá část budovy H). Ta je od 29. prosince dočasně přesunuta do nových prostor centrálního příjmu.

Klaudiánova nemocnice zahájila opravu úrazové ambulance
Foto: mb-net.cz
Popisek: Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi

Prostory čekárny jsou z části uzavřeny a též přesunuty vedle recepce centrálního příjmu. Pro pacienty to znamená, že vstup do budovy je stále stejný – centrální příjem se nachází naproti přes chodbu vedle úrazové ambulance. Práce by měly skončit do konce února.

V pátek byly prostory kompletně vyklizeny a demontovány tak, aby zde o víkendu naplno začaly stavební práce. Úrazovka se dočká v rámci druhé etapy modernizace: vyměněna bude podlaha, podhledy, obklady a vzduchotechnika. Také dojde k drobné změně v rozložení místností a dveří. Vše pro větší komfort, a především zachování intimity vyšetřovaných pacientů. Po dokončení prací na chirurgické části se vrátí úrazová ambulance zpět do svých prostor a následovat bude oficiální přestěhování interní části.

Tímto dnem bude zahájena kompletní činnost centrálního příjmu v jednom místě nemocnice. Vše by mělo naplno fungovat od března. Již v tuto chvíli ale princip centrálního příjmu v nemocnici funguje – nikoliv však centralizovaně. Přesunem do těchto prostor dojde k výraznému zefektivnění práce zdravotníků a zjednodušení pro veřejnost.

Přístup do těchto prostor bude zachován – spojovací chodbou od hlavního vchodu z třídy Václava Klementa a od urgentního vstupu, kam lze přijet autem opět z třídy Václava Klementa. Tato cesta bude také sloužit pro vozy rychlé záchranné služby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…