Klaudiánova nemocnice zve na Den ledvin

07.03.2016 14:42

Klaudiánova nemocnice připravila pro své návštěvníky další z řady pravidelných preventivních akcí. Letošní oslava Dne ledvin ovšem přináší novinku.

Klaudiánova nemocnice zve na Den ledvin
Foto: mb-net.cz
Popisek: Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi

Zatímco v předchozích ročnících bylo možné vysledovat případná ledvinová onemocnění pouze ze vzorku ranní moči, letos zdravotníci budou zájemcům odebírat také krev. Její rozbor je mnohem průkaznější a zájemcům o vyšetření ledvin dá o jejich stavu mnohem lepší obrázek.

Vzhledem k tomu, že vyšetření krve je časově náročnější, je letošní Den ledvin rozdělen do dvou navazujících etap - ve středu 9.3. zájemcům sestřičky v ambulanci nové interny od 7:00 do 10:00 odeberou krev  (je tedy důležité přijít na lačno) a převezmou od nich vzorek ranní moči. 

A pro výsledky nebo jen na obecnou konzultaci s lékařem si pak lidé mohou přijít ve čtvrtek od 10:00 do 13:00 do nefrologické ambulance v novém nemocničním pavilonu onkologie, nukleární medicíny a hemodialýzy. Součástí bezplatného vyšetření bude samozřejmě i měření tlaku a hmotnosti.

Pozvánka ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…