Klienti Generali mohou hradit pojistné prostřednictvím terminálů Sazky

16.08.2012 18:16

Společnosti Generali Pojišťovna a.s. a SAZKA sázková kancelář, a.s., zahajují spolupráci v oblasti plateb pojistného prostřednictvím terminálů Sazky. Služba je klientům pojišťovny Generali dostupná od dnešního dne.

Klienti Generali mohou hradit pojistné prostřednictvím terminálů Sazky
Foto: Pojišťovna Generali
Popisek: Pojišťovna Generali

„Jsme velmi rádi, že můžeme našim klientům nabídnout nový platební kanál, který jim v konečném důsledku může přinést nejen časovou ale také finanční úsporu oproti klasickým složenkám,” komentuje spuštění nové služby Štefan Tillinger, člen představenstva a generální ředitel pojišťovny Generali. „Jde o další střípek do mozaiky naší dlouhodobé strategie personifikovaných služeb, které vycházejí z pečlivé analýzy individuálních potřeb našich klientů. Věřím, že si novou službu díky její jednoduchosti brzy oblíbí,” dodává Štefan Tillinger.

Klienti Generali mohou využít platební terminály Sazky pro platby pojistného od 15. srpna letošního roku. Během samotné operace nemusí vyplňovat žádné údaje. Všechny potřebné informace k platbě jsou obsaženy v čárovém kódu, který je vytištěn na předpisu pojistného. Po jeho přiložení k terminálu jsou data načtena do systému a klientovi je po zaplacení automaticky vystaven doklad o platbě. Při opakovaných transakcích během roku tak mohou zákazníci uspořit na poplatcích až  desítky korun.

„Této nově navázané spolupráce si velmi vážíme. Generali se tak stává naším dalším významným obchodním partnerem a my jsme přesvědčeni, že všichni klienti této pojišťovny budou se službami na našich více než 4300 snadno dostupných terminálech spokojeni a budou se k nám rádi vracet. I v neloterní oblasti chceme nabízet stále atraktivnější služby a produkty,“ doplňuje Kamil Ziegler, generální ředitel Sazky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pojišťovna Generali

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…