Klub aktivních seniorů vystavil v Pardubandě výtvarné práce

03.03.2016 15:15

Klub aktivních seniorů zahájil ve výstavní síni Pardubanda v Machoňově pasáži expozici výtvarných prací. K vidění jsou díla vyrobena až 35 odlišnými technikami jako patchwork nebo tkaní na rámu. Výstava potrvá až do 28. dubna a je otevřena každý všední den od 8 do 17 hodin.

Klub aktivních seniorů vystavil v Pardubandě výtvarné práce
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Klub aktivních seniorů vystavil v Pardubandě výtvarné práce.

„Na setkání aktivních seniorů chodím velmi rád, protože je zde vidět, jak senioři, někteří i v pokročilém věku, neztrácejí chuť učit se novým věcem. Tím bychom se často měli inspirovat i my ostatní. Když jsem si vystavená díla prohlížel, objevil jsem jich hodně opravdu povedených. Přiznám se, že jsem některé použité techniky nikdy neviděl,“ řekl na slavnostní vernisáži radní Pardubického kraje zodpovědný za sociální péči a neziskový sektor Pavel Šotola.

Klub aktivní senioři je součástí Svazu tělesně postižených v ČR, z. s., místní organizace Heřmanův Městec. Klub funguje od roku 2006 a pod dohledem lektorky Květy Gabesamové se stále zdokonaluje ve výtvarném umění, senioři ovládají až 35 výtvarných technik.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…