Klub českých turistů nechal vytvořit nové turistické bundy

22.04.2019 21:34

Klub českých turistů společně s příborskou firmou ALPICZECH nechal vytvořit turistickou bundu speciálního střihu. Unikátní je zejména použitý materiál, kterým je dvouvrstvá nanovlákenná membrána NANOMEMBRANE.

Klub českých turistů nechal vytvořit nové turistické bundy
Foto: kct.cz
Popisek: Klub českých turistů - logo

Výrobce uvádí, že tato membrána má paropropustnost 130 l/m2/24 hod., voděodolnost 20.000 mm vodního sloupce a 100 % větruodolnost. Povrch laminátu je upraven speciální vodoodpudivou vrstvou HYDROPHOBIC EXTREME. Oleofobní úprava zabraňuje přilnutí znečistění (samočistící efekt). Vlastnosti membrány a její údržba jsou popsány na www.nanomembrane.cz.

Pro členy KČT jsou určeny dva vzory turistické bundy:

Bunda vzor KČT je polodlouhá, s kapucí v límci, s vnější légou na zipsu s přichycením suchými zipy. Má 4 vnější kapsy (dvě dole a dvě na prsou) a jednu vnitřní náprsní kapsu. Všechny kapsy jsou uzavíratelné zipem s légou. Bunda má stahování v pase a na spodním okraji, kapuce stahování na zátylku, na předním okraji i je možno ji zmenšit suchým zipem. Vzorek bundy je červený s modrými rameny a je možno si objednat i opačnou barevnost – modrá bunda s červenými rameny.

Bunda vzor COLORADO je polodlouhá, s volnou kapucí. Na zipu je vnitřní léga. Má rovněž 4 vnější kapsy (dvě dole, jednu na prsou, jednu malou na levém rukávu) a jednu vnitřní kapsu. V pase má zapínací pruh a stahování na dolním okraji. Kapuce má stahování na zátylku, na předním okraji i zkracování na gumu s tlačkou. V podpaží jsou větrací otvory, uzavíratelné zipy. Vzorek bundy je červený s modrými proužky ve švech rukávů.

Oba vzory mají stahovací rukávy, podlepené švy a na rukávu natištěný znak KČT.

Lze si objednat standardní velikosti od S po 3XL, lze si také objednat individuální velikost podle rozměrů postavy. Cena pro členy KČT je u bundy vzor KČT 5.350 Kč a u bundy vzor COLORADO 4.750 Kč, přičemž dosažená sleva proti běžnému prodeji je cca 1.400 Kč u bundy vzor KČT a 900 Kč u bundy COLORADO. 

Abychom vyšli členům KČT maximálně vstříc, je možno si objednat buď bundu standardní velikosti (rozměry ZDE v tabulce), nebo zadat skutečné rozměry postavy, ev. zkombinovat oba způsoby – vyjít ze standardní velikosti a tu změnit v některém parametru (např. změnit délku rukávu).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.