Kraj Vysočina: Prvním občánkem roku 2023 je Adélka z Havlíčkova Brodu

02.01.2023 14:51 | Tisková zpráva

První miminko Kraje Vysočina letos přišlo na svět v krajské havlíčkobrodské nemocnici. Mamince Evě a tatínkovi Jaroslavovi se na Nový rok ve 2:45 narodilo největší štěstí - Adélka. Mezi prvními gratulanty byl dnes ráno hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek a starosta města Havlíčkův Brod Zbyněk Stejskal.

Kraj Vysočina: Prvním občánkem roku 2023 je Adélka z Havlíčkova Brodu
Foto: kr-vysocina.cz
Popisek: Kraj Vysočina - logo

Adélka je prvorozenou dcerou mladých rodičů, kteří se na její příchod dopředu připravili. „Zařízený máme dětský koutek, připravené jsou hračky, postýlka a všechno, co takové malé dítě na začátku potřebuje,“ prozradila sympatická a šťastná maminka Eva.

Anketa

Kdo by hájil ČR před Bruselem lépe?

hlasovalo: 28224 lidí

Vzhledem k tomu, že rodina bydlí v Havlíčkově Brodě byla volba tamní porodnice jasnou volbou. „Musím velice poděkovat celému týmu jak porodnice, tak dětského oddělení. Starali se o nás, vše vysvětlili, jsme velice spokojení se službami, s přístupem i vstřícností,“ vzkazuje tatínek Jaroslav.

Hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek popřál oběma šťastným rodičům hodně štěstí a pevné nervy při výchově jejich dcery a poděkoval za důvěru, se kterou využili služeb porodnice v krajské nemocnici.

Malé Adélce daroval Kraj Vysočina zlatý šperk se znamením kozoroha a také finanční dar ve výši 10 tisíc korun, který rodiče využijí na nákup houpátka a mnoha balení dětských plínek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…