LOM PRAHA TRADE podpořil oddělení dětské chirurgie Nemocnice Na Bulovce

19.12.2017 17:34

Pražská Nemocnice Na Bulovce ke konci roku obdržela finanční dar od významné obchodní společnosti v leteckém průmyslu LOM PRAHA TRADE ve výši 200 000 korun.

LOM PRAHA TRADE podpořil oddělení dětské chirurgie Nemocnice Na Bulovce
Foto: LOM PRAHA TRADE
Popisek: LOM PRAHA TRADE

Vedení nemocnice za obdržené peníze zakoupilo monitory vitálních funkcí pro JIP dětské chirurgie, které poslouží lékařům jako standardní vybavení pro efektivnější zkvalitnění péče o dětské pacienty.

V předvánočním čase do rukou ředitelky Nemocnice Na Bulovce, paní MUDr. Andree Vrbovské slavnostně předal šek na 200 000 korun člen představenstva společnosti LOM PRAHA TRADE, Dipl. Ing. Miroslav Hejna. „Máme velkou radost, že jsme mohli v rámci naší charitativní činnosti pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují – nemocným dětem,“ uvedl s neskrývanou radostí pan Miroslav Hejna. „Přispěli jsme na nákup čtyř sestav monitorů vitálních funkcí, které jsou již v užívání,“ doplnil pan Hejna.

Společnost LOM PRAHA TRADE je stoprocentně vlastněnou dceřinou společností státního podniku LOM PRAHA působící v leteckém průmyslu od roku 2014. Společnost se zaměřuje na obchod v oblasti údržby vrtulníků (draků), údržby motorů, reduktorů a jiných agregátů, na výcvik leteckého i pozemního personálu a zajišťování náhradních dílů pro údržbu vrtulníků a jejich agregátů.
Během své relativně krátké historie se společnosti povedlo vybudovat si významnou pozici v leteckém průmyslu a stát se vyrovnaným partnerem největších společností v tomto odvětví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…