Lesy ČR: Management bude od dubna kompletní

06.03.2023 12:39 | Tisková zpráva

Ředitelem lesního a vodního hospodářství Lesů ČR se stane Libor Strakoš, správním ředitelem Zbyněk Šmída. Poslední březnový den je jmenuje generální ředitel Dalibor Šafařík.

Lesy ČR: Management bude od dubna kompletní
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Oba lesní inženýři, absolventi Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně, mají mnohaleté manažerské zkušenosti. Libor Strakoš dosud působil jako oblastní ředitel Lesů ČR na jižní Moravě a Zbyněk Šmída jako náměstek ředitele pro ekonomiku a personalistiku na Ústavu pro hospodářskou úpravu lesů v Brandýse nad Labem. 

„Nové kolegy považuji za erudované a zkušené odborníky, takže se těším na spolupráci. Vrcholový management podniku tak bude po více jak roce kompletní,“ uvedl generální ředitel Šafařík.

Řízením úseku lesního a vodního hospodářství byl dosud pověřený Ondřej Pecháček, vedoucí Odboru lesního hospodářství a ochrany přírody Lesů ČR. Post správního ředitele po roce opouští Igor Kalix, kterému podnik nabídl jinou pozici na ředitelství v Hradci Králové. Ekonomickým ředitelem je Daniel Szórád a obchodním ředitelem Radek Srba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravskoslezský kraj: Sobota nabídne na Hukvaldech Hrad plný pokladů

22:03 Moravskoslezský kraj: Sobota nabídne na Hukvaldech Hrad plný pokladů

Akce Hrad plný pokladů nabídne celodenní zábavný kulturní program na hradě Hukvaldy. Formou workshop…