Lesy ČR: Vánoční stromky dětem pošesté

26.11.2019 12:20

Vánoční stromky daruje už šestým rokem státní podnik Lesy České republiky pobytovým dětským zdravotnickým a sociálním zařízením v celé České republice.

Lesy ČR: Vánoční stromky dětem pošesté
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Objednávat je mohou do 5. prosince na www.vanocnistromkydetem.cz.

„Smrky a borovice pocházejí z plánovaných lesních prořezávek, takže v lese nebudou chybět a neznamenají pro podnik žádné mimořádné náklady. Navíc udělají radost dětem, kterým je doručíme přímo do jejich zařízení,“ uvedl k projektu generální ředitel Lesů ČR Josef Vojáček. V předvánočním čase, konkrétně od 10. do 20. prosince, stromky předají lesníci do dětských domovů a center, oddělení nemocnic, léčeben a ozdravoven i Klokánků a azylových domů pro rodiče s dětmi. Loni to bylo 401 stromků do 157 zařízení.

A jak si objednat, poradila koordinátorka projektu z Lesů ČR Ladislava Řehounková: „Po vstupu do aplikace zvolte typ subjektu a kraj. Pak zařízení vyberte ze seznamu, doplňte kontaktní údaje i počet a velikost stromků. Pokud zařízení v seznamu nenajdete, přestože patří mezi vybrané žadatele, tedy dětská pobytová zařízení, pošlete mail s žádostí o dodatečnou registraci“.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…