Lesy Praha: Nezamotejte se do rodinných vazeb a oslavte Den rodiny v zookoutku

04.05.2019 20:28

Máma, švagr, neteř, bratranec, tetička z druhého kolene… Taky se vám občas zatočí hlava, když se zapletete do složitých příbuzenských vazeb své rodiny? Nemůžete se na prstech dopočítat všech rodinných příslušníků a netušíte, jak správně oslovit bratrancovu neteř z matčiny strany? Ano, je to zamotané. A nejinak je tomu i ve zvířecí říši.

Lesy Praha: Nezamotejte se do rodinných vazeb a oslavte Den rodiny v zookoutku
Foto: Lesy Praha
Popisek: Lesy Praha

Víte, zda je veverka příbuzná bobra, i když jeden na stromech bydlí a druhý je kácí? A proč bažant nikdy nezajde na dostaveníčko s koroptví? Jestli váháte, rozhodně nezoufejte. K příležitosti Mezinárodního dne rodiny, který si svět připomíná 15. května, jsme pro vás v zookoutku v Malé Chuchli přichystali zábavné vědomostní odpoledne plné otázek týkajících se rodiny a příbuzenských vztahů ve zvířecí říši. Budeme se na vás těšit v sobotu 11. května od 14:00 do 17:00 před hlavním vchodem do zookoutku.

V našem kvízu si vyzkoušíte nejen své znalosti, ale také vytrvalost a orientaci. Dokážete v lese najít všechny otázky potřebné k vyluštění tajenky a máte přehled o tom, kdo ke komu patří a kdo se s kým naopak nesnese? To zjistíte, jen když druhou květnovou sobotu navštívíte Chuchelský háj. Vezměte s sebou syny, dcery, manžely, strýčky, babičky – zkrátka celou rodinu. Naše zvířecí rodiny už se na tu vaši moc těší.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…