Lesy Praha: Pomoci s jarním úklidem v Čimickém háji může každý

07.03.2019 20:38

Jarní úklid nemusí být jenom nepříjemná povinnost. Vyhnat z bytu nepořádek a umýt okna, aby se jarní slunce dovnitř nebálo nakouknout, to může být velmi uspokojující zážitek.

Lesy Praha: Pomoci s jarním úklidem v Čimickém háji může každý
Foto: Lesy Praha
Popisek: Lesy Praha

Užijte si jej dvojnásob a věnujte očistnou péči kromě vlastní domácnosti taky pražské přírodě. I v pražských lesích se přes zimu nakupilo množství věcí, které tam rozhodně nepatří. A pokud vám příroda kolem vás není lhostejná, můžete se spolu s námi zapojit třeba do tradičního úklidu Čimického háje. Ve spolupráci s naší organizací jej pořádá spolek Vědomý dotek, který jako vždy přivítá všechny pomocníky a dobrovolníky.

Sraz všech, kteří si vyhradí chvilku na neúprosné zúčtování s odpadky, které v lese během dlouhých zimních dní zahákly své plastové, papírové nebo plechové drápky, je v sobotu 23. března před 10. hodinou u Čimického háje před budovou v ulici Hovorčovická 1713/22 v Praze 8. Nahlásit svoji účast můžete prostřednictvím kontaktů na webu spolku. Čimický háj už se na vás těší.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…