Lesy Praha: Staňte se sponzory nebo adoptivními rodiči Bezobličejíka a dalších zvířat

21.11.2020 15:06

Naše Záchranná stanice hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy funguje od roku 2012 a po celou tuto dobu pomáhají její činnost financovat mimo jiné také drobní dárci a sponzoři, kterým není osud volně žijících živočichů v Praze lhostejný.

Lesy Praha: Staňte se sponzory nebo adoptivními rodiči Bezobličejíka a dalších zvířat
Foto: Lesy Praha
Popisek: Lesy Praha

Právě pro ně a pro všechny další zájemce, kteří by chtěli záchrannou stanici podpořit, jsme na našem webu vytvořili a tento týden spustili novou sekci Sponzorství a adopce, kde najdete přehledně a pohromadě všechny informace o tom, jak můžete na péči o divoká zvířata přispět.

Stanici můžete finančně podpořit dvěma základními způsoby – formou sponzorství a formou adopce jednoho z našich trvale handicapovaných zvířat, která se už nemohou vrátit zpět do volné přírody. Rozdíl mezi těmito formami pomoci je především v tom, že jako sponzor můžete stanici věnovat finanční příspěvek v libovolné výši podle vašich možností a přání. Jako adoptivní rodič naopak zaplatíte již předem stanovenou pevnou částku, která pokrývá část ročních nákladů na krmivo a další péči o dané zvíře. Jako adoptivní rodič si tedy vybíráte ze seznamu zvířat určených k adopci. I jako sponzor ale můžete určit, na co se má váš příspěvek použít. Můžete poslat peníze například na nákup vybavení, jako jsou přepravky, klece, misky, podestýlka a další nezbytnosti, nebo můžete podpořit některý z druhů, jejichž zástupci se do naší stanice nejčastěji dostávají. Zvolit můžete například ježky, veverky, labutě, poštolky, kalouse nebo zajíce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…