Lesy Praha: Vybavte se na zimní sezonu a nakupte palivové dřevo z pražských lesů

15.09.2018 22:26

Možná vám poslední paprsky léta pomáhají zahnat myšlenky na nadcházející studená rána a dlouhé noci, ale je třeba si přiznat, že topná sezona je po roce opět tady.

Lesy Praha: Vybavte se na zimní sezonu a nakupte palivové dřevo z pražských lesů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

Jak proměnit potemnělý zamračený dům nebo byt v příjemně vyhřátý domov? Naplňte krb či kamna dřevem z pražských lesů! Zakoupit ho můžete v hájovně lesního úseku Šárka a ve štípárně ve Kbelích, kterou najdete v ekocentru Prales. Pokud nemáte vhodný dopravní prostředek, přivezeme vám dřevo až domů.

V naší nabídce naleznete dřeviny různých tvrdostí, jehličnaté i listnaté. K dostání je palivové dřevo dubu, habru, jasanu, lípy, topolu, vrby, smrku, borovice a modřínu. Dřevo si můžete zakoupit ve standardní délce 33 cm a po objednání vám připravíme i palivové dřevo v délkách 25 a 50 cm. Pokud nemáte možnost si pro naštípané dřevo dojet, zajistíme vám za poplatek jeho odvoz až k vám domů a pomůžeme i s jeho složením.

Pro objednávky palivového dřeva ze Kbel kontaktujte Karla Malenického na tel. 777 827 798 a pro palivo z lesního úseku Šárka (Praha-Nebušice) volejte Ondřeji Gadušovi na tel. 777 827 799.

Více informací o nabídce paliva a jeho dopravy naleznete v našich cenících.

Pražské lesy jsou nenahraditelnými zelenými plícemi hlavního města. Jako ostrůvky přírody v městské zástavbě mají jedno důležité poslání, na které pamatuje i lesní zákon: Denně slouží všem Pražanům k odpočinku a?rekreaci. Nerostou tu proto, aby kdokoli vydělával na jejich dřevu. Dřevní hmota, kterou prodáváme, pochází z?občasných výchovných probírek a lokálně omezených těžeb, které jsou nezbytné pro zdravý růst a?obnovu lesních porostů. A za každý pokácený dospělý strom v průměru vysadíme minimálně 10?nových sazenic. S naším dřevem máte jistotu, že za vaše teplo v?bytě žádný les tam venku nepoložil svůj život.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…