Letiště Praha: Komunikaci dceřiných společností letiště má nově na starosti Michal Procházka

08.10.2022 10:49 | Tisková zpráva

Oddělení komunikace Letiště Praha nově rozšířil Michal Procházka, který se od 1. října stal také tiskovým mluvčím jeho dceřiných společností Czech Airlines Handling a Czech Airlines Technics. Kromě toho je rovněž zástupcem tiskové mluvčí Letiště Praha Kláry Divíškové.

Letiště Praha: Komunikaci dceřiných společností letiště má nově na starosti Michal Procházka
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Michal Procházka působí v mediálním prostředí již téměř deset let. Na letiště přichází ze skupiny ORLEN Unipetrol, kde byl v posledních třech letech zodpovědný za externí komunikaci retailové oblasti a byl tiskovým mluvčím sítě čerpacích stanic ORLEN Benzina. V minulosti působil také v médiích, když byl například redaktorem a posléze šéfredaktorem magazínu Tennis Arena. Je absolventem Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze, kde vystudoval obor Sociologie a sociální politika.

„Těší mě, že jsem se stal členem týmu komunikace Letiště Praha. Věřím, že zde využiji své bohaté zkušenosti z oblasti dopravy a pomohu udržet vysokou úroveň komunikace celé skupiny,“ uvedl Michal Procházka, který se bude soustředit především na dceřiné společnosti. V této souvislosti se jedná o Czech Airlines Handling, která zajišťuje zajišťující odbavování cestujících a letadel, a o společnost Czech Airlines Technics, která se zaměřuje na servis a opravy letadel. V týmu externí komunikace Letiště Praha tak Michal Procházka doplnil tiskovou mluvčí Kláru Divíškovou, kterou bude zastupovat v její nepřítomnosti.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…