Letiště Praha: Společnost easyJet spojí Prahu a Porto

22.03.2022 22:11 | Tisková zpráva

Dopravce easyJet ode dneška nabízí přímý spoj do města, které je proslulé portským vínem. Linka Praha – Porto bude v nabídce od 4. května. Dopravce nabízí dva lety týdně, každou středu a sobotu.

Letiště Praha: Společnost easyJet spojí Prahu a Porto
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

„Jsem nesmírně rád, že mohu oznámit zavedení naší nové linky mezi Portem a Prahou, která spojí dvě z nejživějších měst v Evropě. Severní Portugalsko má hodně co nabídnout, počínaje návštěvami památek, degustacemi vína a gastronomickými zážitky. Nemůžeme se dočkat chvíle, kdy v Portu během následujících měsíců přivítáme naše zákazníky z České republiky. Stále s důvěrou vyhlížíme letní sezónu, protože víme, že se naši klienti těší na zaslouženou dovolenou, shledání se svými blízkými a osobní schůzky s obchodními partnery,“ uvedl José Lopes, ředitel společnosti easyJet pro Portugalsko.

„Porto dlouhodobě patřilo mezi priority rozvoje leteckých spojení a jsme rádi, že nyní bude tato destinace z Prahy ještě dostupnější díky přímému leteckému spojení společnosti easyJet,” uvedl Jaroslav Filip, ředitel leteckého obchodu Letiště Praha.

Pro více informací a rezervace letů navštivte stránky easyJet.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…